Lørdagssladder

Kåre og Vegard ville en tur på fjorden, og la derfor ut en reservasjon på hjemmesidene. Christina og Steinar fant ut at det var på tide å ta årets første dykk, og hang seg på. På grunn av vind og mengden dykk for året gikk turen til Hellesøy. Anker og landtau ble benyttet, og det ble gitt opplæring i bruk av VHF og alarmplan.

Etter sedvanlig somling fra Thise sin side kom Kåre og Vegard seg i vannet, slik at treningen på oppstigninger kunne starte. Det viste seg å være en grei dag å trene oppstigning på, da sikten var 5-7 meter ned til 20 meter. Etter 50 min var pulje 1 ferdig, og pulje 2 gjorde seg klar. Vinden, som yr.no hadde lovet til kvelden, bestemte seg for å stikke innom, så det ble litt mer bølger enn beregnet.


Christina hadde bestemt seg for at det var sommer, noe som gjorde at hun etter 16 min begynte å kjenne at 6-7 grader i vannet nødvendigvis ikke samsvarte med temperaturen i solveggen. Dykket ble likevel over halvtimen langt, da det trengtes litt tid til øving med SMB.

Deretter gikk turen hjem i herlig solskinn, og livet er når alt kommer til alt ganske herlig!