SDK Medlemsforum på Facebook!

Stavanger Dykkerklubb følger med i tiden, og har tatt et nytt steg inn i de sosiale mediers rekker. I tillegg til nettsiden og»offisielle» Facebook side, har vi i opprettet en gruppe på Facebook for medlemmer.  Her legges det ut eventer og informasjon. I tillegg kan medlemmer legge ut tråder og kommentere. Et slikt verktøy kan være nyttig for å spre informasjon knyttet til aktiviteter i klubben.

Du finner gruppen her

Skjermbilde 2016-06-17 kl. 21.37.18 index

Vi har sett over en tid at aktiviteten på hjemmesidens forum har avtatt, og vi håper og tror at dette grepet vil gjøre det lettere for medlemmene å følge med på informasjon og føre til at flere finner frem til klubbdykkene. Vi oppfordrer også medlemmene til å legge ut bilder og høydepunkter fra dykkene i FB gruppen. Nettsiden du leser på nå vil fremdeles bli oppdatert med referat fra klubbdykk, informasjon, reservasjon av Lophelia og aktiviteter som skjer i klubben.